Womin copywriter

Womin talks


Jag brinner för att inspirera kvinnor till att bygga business, skapa en sprudlande ekonomi och göra det bästa av sitt liv. Därför bestämde jag mig för att starta Womin talks, en intervjuserie där jag intervjuar kvinnor som inspirerar mig. 


Womin talks började som en idé och jag väntade inte länge innan första avsnittet blev verklighet. Idag har jag intervjuat kvinnor om entreprenörskap, mental hälsa, våld i nära relationer, ekonomi, investeringar och välmående. Min nyfikenhet styr mina ämnen och intervjuerna sker live. Varje onsdag kl. 12.00 gör jag liveintervjuer på min Instagram, vilket gör det möjligt för dig att ställa frågor direkt till de härliga kvinnor jag möter.


Men varför intervjuar jag kvinnor?

Jag tror på att skräddarsy kommunikationen till sin målgrupp och jag vet att det finns en enorm efterfrågan efter inspiration från kvinnor. Länge har näringslivet toppats av män och på många håll är det fortfarande så. Men kvinnor startar, driver och säljer också bolag. Därför vill jag lyfta dessa kvinnor för att inspirera andra att gå samma väg. Jag vill inte prata med någon för att hon är kvinna, jag vill lyfta personer som inspirerar mig för att de gör något häftigt. 


Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev

Intervjuserien Womin talks finns sparat på min Instagramprofil, du när den via denna länk. Kan du inte få nog av Womin talks och vill bli inspirerad även i mejlkorgen? Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev så får du en inspirationsdos direkt i mejlkorgen. 

Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev

* indicates required