Womin copywriter

Låt mig hjälpa dig med rätt ord, bild och budskap.

Jag är en generalist som älskar kommunikation av olika slag. Jag njuter av att få hjälpa företag hitta rätt i sin kommunikation och vet att bra kommunikation och affärsnytta går hand i hand. Därför hjälper jag företag att skapa en starkare digital närvaro och nå rätt målgrupp. Det gör jag genom att skapa innehåll av olika slag. Det kan vara en intervju, innehåll till sociala medier, en mini-guide eller ett rykande färskt nyhetsbrev. Det finns så mycket kraft och innovation hos Sveriges företag - låt mig hjälpa dig att förmedla din! Jag tycker att varje människa bär på en historia värd att få höras. Därför försöker jag se det du tar för givet och lyfta fram det dina kunder kommer älska att få veta. Som företagare är det lätt att bli hemmanblind, låt mig hjälpa dig att kommunicera det du vet och ser varje dag. Tillsammans bjuder vi in dina kunder till din värld och passion.

Med helheten i åtanke


Jag jobbar alltid utifrån ett helhetstänk, även om det är ett minde uppdrag. För mig är det viktigt att innehåll går i linje med företaget och varumärket.

Rätt mål och syfte


Jag hjälper dig identifiera vem din målgrupp, hur vi bäst når den och varför vi gör det vi gör. Tillsammans sätter vi upp mål och mäter arbetet. 

Tydlig projektledning


Kreativt arbete behöver struktur. Jag jobbar strukturerat, både för din och min skull. När du jobbar med mig kan du lita på att jag är lika engagerad i vårt samarbete som i det jag ska leverera.