Womin copywriter

Content marketing

Vill du stärka din digitala närvaro och utveckla dina sociala medier? Genom att kontinuerligt uppdatera och leverera värde till dina följare stärker du ditt varumärke och blir mer relevant. Content marketing otroligt viktigt för företag idag och jag vågar påstå att det är nödvändigt för att skaffa sig en stark digital närvaro.


Vad är content marketing?

Content marketing handlar om leverera värde genom att skapa relevant innehåll för dina följare. Det kan exempelvis vara att du som blomsterbutik tipsar om vilka blommor som håller längst, berättar hur man binder en bukett hemma eller låter följarna följa med dig på din företagsresa. Du behöver ge värde för att få och genom att vara där dina följare finns så stärker du ditt företag och blir lättare "top of mind "när dina följare ska besluta om ett köp. Genom att skapa innehåll som engagerar din följarskara stärker du ditt företag och varumärke. Det är ett långsiktigt arbete som kräver kontinuitet, planering och engagemang.


Rätt kompetens på rätt plats

Som företagare är det mycket som ska göras. Administration, personal, ekonomi och marknadsföring. Listan kan göras lång men jag kan hjälpa dig att göra den något kortare. Genom att ta professionell hjälp med att sköta din content marketing så underlättar du för dig själv. Det ger dig mer tid till annat och ger mig en möjlighet att hjälpa dig att stärka ditt företag. Jag skapar innehåll som engagerar dina följare och stärker ditt varumärke.


Så hjälper jag dig med content marketing

När du kontaktar mig för att ta hjälp med content marketing kommer vi tillsammans sätta upp en plan. Vill du ha hjälp med nyhetsbrev, Instagram eller vill du att jag skriver en nerladdningsbar e-guide? Jag möter dig där du vill, oavsett vilka behov du har. Jag tar på mig ansvaret för ditt content-arbete och du kan fokusera på det du gör bäst. Jag planerar, skapar och följer upp arbetet. Som kund hos mig får du tillgång till materialet innan det publiceras och möjlighet att göra justeringar. Du kan känna dig trygg med att jag inte publicerar något du inte vill. Jag jobbar utifrån olika paketpris, där olika nivåer av innehåll ingår. Genom att köpa ett paketpris kan du vara trygg med att det aldrig kostar mer än vad vi avtalat. Kontakta mig idag för en offert!


Läs också.. 

Varför ska man jobba med content marketing?