Womin copywriter

Copywriter

Jag jobbar som copywriter och är utbildad journalist. Jag hjälper dig med textproduktion av olika slag och kan skriva allt från intervjuer till nyhetsbrev och annonstext. Att hitta rätt ord är inte helt lätt - låt mig hjälpa dig.


Copywriter

Tycker du att orden eller tiden inte räcker till? Jag hjälper dig att hitta rätt ord och budskap. Jag är van vid att anpassa budskap efter målgrupp och hitta rätt i skrivandets djungel. Genom att ta hjälp med textproduktion så kan du vara säker på att ditt företag förmedlar det du vill, med ord som är genomtänkta och på sin plats. 


Journalist

Jag är utbildad journalist vid Lunds universitet och är van vid att skriva redaktionellt innehåll. Jag kan konsten att välja vinkel, intervjua olika typer av människor och skapa en intressant historia. Jag är senast publicerad i Skånska Dagbladet, STOCK Magazine och Villaägaren. Under 2021 kommer mina reportage publiceras i Allt i hemmet och Hem ljuva hem.


Copywriter, journalist, skribent - varför så många begrepp?

Jo, för att jag vill nå rätt målgrupp och det gör jag bäst genom att variera min titel. Jag är utbildad journalist men har jobbat mycket med copywriting och marknadsföring. Jag rör mig i gränslandet mellan mediebranschens olika fält och för mig är det viktigaste att du är nöjd. Så om du är redaktör kan du luta dig åt min journalistutbildning och mina senast publicerade reportage. Är du creative director eller marknadsförare kan du känna dig trygg med att jag kan skriva precis rätt för din målgrupp.


Jag skriver, så enkelt är det. Jag är journalist, skribent och copywriter. Jag skriver SEO-optimerad text, copy för annonser, captions för sociala medier, nyhetsbrev, inredningsreportage och blogginlägg. Det skrivna ordet är i fokus. Vad behöver du hjälp med? Kontakta mig idag och låt mig veta vad jag kan hjälpa dig med.


Läs också..

Därför ska du ta hjälp med content